houten_jalouzieen houten lamellen ladderband

Houten jaloezien

sfeerbeeld_banner

houtnew19

curtain28_2_1

>
Prachtig alternatief voor shutters,
Luxe afwerking,
Incl. houten bovenbak,
houten koordknopjes,
Stoere laderband of kord,
Meer dan 45 kleuren,
- hoogglans en mat,
Vakkundig advies,
Gratis opmeten en montage !


Houten jaloezieën zijn mooi en praktisch. Met houten jaloezieen houdt u 's zomers de warmte buiten en in de winter de warmte binnen.
De jaloezieën zijn gemaakt van duurzaam basswood, bamboe of abachi. We bieden u een ruime keuze aan kleuren en opties. Zo kunt u precies de stijl creëeren die bij u past.
Standaard worden alle uitvoeringen van onze jaloezieën geleverd met ladderkoord. Voor 50mm jaloezieën heeft u daarnaast de keuze uit een selectie van verfijnde stoffen ladderbanden met een subtiel visgraatmotief. Deze geven uw jaloezieën een prachtige afgewerkte en rijke uitstraling.
U kunt er natuurlijk voor kiezen om de kleur van lamellen en ladderbanden overeen te laten komen, maar zoals u op de foto kunt zien, is het ook mogelijk om een combinatie te maken van twee contrasterende kleuren.
De bovenbak van een jaloezie (met bedieningsmechaniek) draagt het volledige gewicht van de jaloezie en moet dus heel sterk zijn. Vandaar is de bovenbak van staal. Bestelt u witte of zwarte houten jaloezieën dan is de bovenbak ook wit of zwart, maar kiest u voor een jaloezie in een houtkleur, dan is de bovenbak gespoten in een overeenkomstige kleur. Bij alle jaloezieën worden houten sierkoven in dezelfde kleur en materiaal als de houten lamellen geleverd. Sierkoven worden met magneten op de bovenbak geplaatst.© 2002 Contrast Contact